Ortalis grundades 2017 med drömmen om att skapa unika hem i en relevant priskategori, med hög kvalité och spännande design utan att behöva tumma på funktion.

För vi ser ett hem som en balans mellan det praktiska och det inspirerande. Goda praktiska lösningar gör livet lättare och skapar plats för det inspirerande. Det praktiska är skräddarsydda och smarta lösningar designade med en djup förståelse av de boendes behov. Det inspirerande är det vi söker och det vi minns, det som ger energi och levnadsglädje. Det är flödande ljus i öppna utrymmen och värmande krypin för avskildhet. Vi bygger hem där du skapar bestående minnen med dem som betyder mest för dig.

Min specialitet och passion har alltid varit att skapa upplevelser. Genom arkitektur och design utöver det vanliga, funktion som underlättar och platser som tar andan ur en vill Ortalis skapa hem som är precis det.

Patrick Söderlund, grundare av Ortalis

Hem istället för bostäder

Vi bygger inte bara bostäder, vi bygger hem. Ett hem för oss innebär mer än en plats där man bor. Det är trygghet och sinnesro. Minnen och framtidsdrömmar. En källa till energi och kreativitet. Det bäddar vi för genom praktiska lösningar som underlättar och frigör tid. Men också genom själfull design och arkitektur som inspirerar och får dig att trivas.

Vi bygger alltid med största respekt för den befintliga marken och våra hem blir en naturlig del av den infrastruktur och terräng som redan finns. Genom användning av naturliga materialval och färgpaletter skapar vi boenden som harmoniserar med sin omgivning. Vår ständiga utgångspunkt är platsen och människorna som ska bo där.

Våra samarbetspartners

Vi är en liten organisation som lägger stor vikt vid att skapa nära och familjära relationer med våra samarbetspartners. Vi samarbetar endast med ledande aktörer, som är lika måna om kvalitet som vi, under processens alla delar, från markköp till tillträde. Tillsammans skapar vi den unika avvägningen mellan design och funktion som ett Ortalis-hem innebär.